Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

13 september 2020

Zwaar bevochten overwinning voor SVHA ZO4

Vandaag is zondag 4 gaan “vissen” bij Bemmel. Man man man, wat een tijd. Sommigen zijn net thuis van een lekker avondje stappen in hun kroegjes of corona feestjes. Eenmaal bij S.V.H.A aanwezig te zijn en de wedstrijd bespreking te hebben gehad gaan we op weg naar Bemmel. Eén vlag van hen hing al halfstok. Zal dit een voorbode zijn?

Het was een lekker temperatuurtje; zonnetje met 18 graden en een felle warming-up. Na de aftrap is S.V.H.A echt boven zichzelf uitgestegen…kans na kans trof de paal, lat of de uitstekende keeper van Bemmel. Uiteindelijk wordt door @julianakkerman1999 @timmertje7 één op één op de keeper gezet en wat een pass wat dit, maar de afwerking mag er eigenlijk ook wel zijn!
S.V.H.A genoot van het lekkere weer en de vrijheid die het kreeg, maar kwam niet tot scoren. De voetbalwet is: scoor je zelf niet? Dan krijg je er eentje tegen. S.V.H.A was iets te relax in hun passen en de tegenstander maakt er gebruik van en schiet de bal zeer beheerst binnen. Maar dat is niet alles! S.V.H.A komt zelfs 2-1 achter wegens een foute pass en het niet mee terug verdedigen. De bal werd van richting veranderd en rolt lullig binnen.
S.V.H.A werd toen fel en wou snel aansluiten.. het veldspel was er, maar de afwerking komt dinsdag wel tijdens de training. Uiteindelijk komt Ronnie erin en na tien minuten krijgt hij een kans die je niet kan missen…. dus wat doet hij….Ronnie scoort zeer beheerst de 2-2 en S.V.H.A ruikt bloed. Als jonge wolven willen ze jagen op de overwinning; hier is meer te halen. Na een geweldige laatste tien minuten te hebben gespeeld is Roan als een Duitser op de juiste positie en jaagt de 2-3 binnen in de laatste minuut.

S.V.H.A. ZO4 is helaas niet door in de beker, maar er is nog niemand geweest die de 3de helft wist te winnen van ons dus zo ook vandaag niet.

@markkreijne is morgen jarig, dus heeft een aantal meter bij S.V.H.A getrakteerd en erna was er zelfs een after bij huize Kreijne. Dit ging de hele dag nog goed door met – zoals welbekend in het team Kreijne – zonder Apfelcorn kan niet, dus die vloeide rijkelijk en over het ijskoude bier valt niet te spreken. Het was een goede dag en tot de eerste competitie wedstrijd!

@niekwegh bedankt voor het meedoen @svhaza2 💪