Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

Coördinatie & administratie

De ledenadministratie beheert het ledenbestand van de vereniging, verzorgt aan- en afmeldingen van leden en aanvragen van spelerspassen bij de KNVB.

De vrijwilligerscoördinator onderhoudt contact met vrijwilligers en zet hen in binnen de vereniging op basis van wensen, motivatie en capaciteiten.

De vertrouwenscontactpersoon (VCP) is een onafhankelijk eerste aanspreekpunt voor leden, ouders, vrijwilligers en werknemers van de vereniging voor problemen in relatie tot de vereniging, die te maken hebben met ongewenst gedrag zoals seksuele intimidatie, agressie en geweld, pesten, discriminatie en interne criminaliteit. De VCP’n zijn aangesteld als preventieve maatregel voor een veilig sportklimaat bij SVHA.

De stagebegeleider begeleidt de stagiaires binnen onze vereniging.

De evenementcoördinator is verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen, zijnde een club evenement, toernooi, (spel)activiteit of (clubkas)actie.

Wilco van VlaanderenWilco van Vlaanderen
ledenadministratie
ledenadministratie@svha.nl
Michael van de VenMichael van de Ven
vrijwilligerscoördinator
vrijwilligers@svha.nl
Ilze JansenIlze Jansen
vertrouwenscontactpersoon
ilze@svha.nl
Jack PeperkampJack Peperkamp
vertrouwenscontactpersoon
jack@svha.nl
Caroline EbersonCaroline Eberson
stagebegeleider
Ronald HendriksRonald Hendriks
evenementcoördinator
evenementen@svha.nl