Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

Woensdag statistieken
8 oktober 2014

WOW! Al meer dan 3.000 bezoekers op SVHA.nl

Leuk dat we je aandacht weer even hebben. En dank voor je onvoorwaardelijke steun tot op heden. Jij bent de reden dat we dit leuk blijven vinden en motivatie houden om jullie te blijven voorzien van nieuwe berichten. Ook willen we graag via deze weg alle trainers, leiders en supporters bedanken die verslagen aan ons sturen en ons helpen de website actueel te houden.

Goed we zijn nu een kleine periode onderweg en dan is het leuk om te weten hoe doet de nieuwe website het nou? Word het nu veel gelezen of valt het allemaal vies tegen. Wie kijken er en waar komt het publiek voornamelijk vandaan? We gaan het je met cijfertjes, grafieken en statistieken laten zien. Hier gaan we.

Meer dan 3.000 unieke bezoekers

Tot op heden hebben we in de periode van 25 augustus 2014 t/m vandaag 8 oktober 2014 een fantastisch aantal van 3229 unieke bezoekers gehad. Laat ik even kort uitleggen wat een unieke bezoeker is. Een unieke bezoeker dat ben jij. Per apparaat. Dat wilt dus zeggen dat als jij de website bekijkt op je telefoon s’middags, en s’avonds weer dan ben je nog steeds maar 1 unieke bezoeker. Als je nou s’middags op je telefoon kijkt en s’avonds nogmaals op je computer dan ben je 2 unieke bezoekers. Het zelfde gaat op voor als pa op zijn computer kijkt en een bericht leest en de computer afsluit is hij 1 unieke bezoeker. Ma komt thuis, zet de computer aan en leest het zelfde bericht. Dan is zij geen unieke bezoeker. Want pa heeft al gekeken namens deze computer. Dus theoretisch zijn nu 2 personen 1 unieke bezoeker. Snapt u het nog? Mooi!

3229 unieke bezoekers is echt ontzettend veel. Zo blijft u met ze alle gemiddeld 2 minuten en 20 seconden op de website en in die tijd bekijkt u gemiddeld 3 pagina’s. Per dag zitten we gemiddeld op 164 unieke bezoekers op de website. Natuurlijk zijn de bezoekers aantallen afhankelijk van de berichten die op de website komen. Zo zijn er dagen waar we 433 unieke bezoekers hebben gehad, maar er komen ook dagen voor dat we maar 54 unieke bezoekers hebben. Gek genoeg scoren we de laagste aantallen op zaterdag en zijn de best bezochte dagen maandag en vrijdag. Dit komt ongetwijfeld door de verschijnende wedstrijdverslagen op maandag en de ‘maak kennis met’ rubriek op vrijdag.

stats1

stats2

Bezoekers komen niet alleen uit Nederland

Het zal u niet verbazen als ik zeg dat het meeste van onze bezoekers uit Nederland komen. Het zal u ook niet verbazen dat meeste van onze bezoekers uit Gelderland komen. Wat u wel zal verbazen is dat we bezoekers hebben over de hele wereld.

Zo hebben geruime tijd trouwe bezoekers gehad vanuit Noorwegen en Burundi. Ik hoor je denken. Dat moet fout zijn. Klopt niks van.. Wacht.. Ik heb vernomen dat de familie IJkhout(Martin & Edwin) op uitzending waren in de 2 eerder benoemde landen. Blijkbaar hebben zij daar niet alleen gewerkt, maar hadden zij ook even ruimte om de website te bekijken!

Ben jij nou na 25 augustus op vakantie geweest in één van de landen hiernaast dan kan het goed dat jij heb geholpen aan onze wereldwijde status. Ook kan het voorkomen dat mensen via Facebook een link hebben zien staan en daarop hebben geklikt. Daar kunnen ook bezoekers door ontstaan.

Talenten zijn best gelezen berichten

Het best gelezen bericht tot op heden zijn de berichten van onze talenten. De zoekworden NEC/TOP Oss zullen hier ongetwijfeld bij helpen, maar tot op heden trekken de scoutingsrapportages van onze talenten de meeste bezoekers. Waar Tijn Verwoert met zijn bericht 436 unieke bezoekers scoorde, pakte Rowan Schuilling de aandacht van 346 unieke bezoekers. Op een derde plek staat Nelson en ze bedrijfsfiets met 325 unieke bezoekers.

Wedstrijdverslagen worden (bijna allemaal) minimaal 40 keer bekeken door unieke bezoekers. Zo zijn er wel wat uitzondering en uitschieters. Neem het eerste elftal dat altijd boven de 100 scoort. Ook Zondag 3 en Zaterdag 2 scoren goed op de bezoekerslijsten. In de jeugd trekt vooral de C1 de belangstelling!

Bestuurslid populair in de Maak kennis met rubriek

De razen populaire rubriek ‘Maak kennis met’ voert ook een leuke strijd op. Wilco scoorde het meeste met 213 unieke bezoekers, Rogier staat 2e met 193 unieke bezoekers, het bericht van Leon trok 182 unieke lezers en tot slot Mark op een respectievelijke 4e plaats met 164 unieke bezoekers.

stats3