Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

7 november 2014

Slechtweerschema tot de winterstop

7 November 2014 – 10:00

Ondanks de goede herst periode die we tot nu toe doormaken met dagen tot wel 20 graden en een warmste 1 november ooit heeft de lokale driehoek(Club, Veldbeheer en Gemeente) toch besloten om een slechtweerschema aan te houden. Dit op advies van de gemeente wat SVHA bij deze aan neemt.

Wij hopen dat jullie begrip hebben voor deze situatie en willen iedereen er nogmaals op wijzen dat het nog heel even uitzitten is. Nog heel even en ook wij hebben kunstgras!

Nog een kleine wijziging. De trainingstijden op woensdag zijn aangepast.

Bekijk hier hoe laat jij nu moet trainen

21 Oktober 2014 – 13:00

Vanaf vandaag is het slecht weer schema van kracht. Vandaag is de eerste keer dat we van veldschema wisselen. Mede daarom dit nieuwsberichtje zodat iedereen wel op de hoogte moet zijn inmiddels. Slechtweer schema houd voor een enkele teams in dat zij niet trainen en voor een aantal teams dat zij op aangepaste tijden trainen. Kijk daarom goed hoe laat je moet trainen deze week om verwarring te voorkomen. Mocht de veldstatus veranderen dan publiceren wij uiteraard weer een berichtje.

Bekijk hier hoe laat jij nu moet trainen