Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

25 september 2021

Week van de scheidsrechters! Meld je aan voor Fairplay met Hélène Hendriks

Zonder scheidsrechters geen voetbal en geen fairplay op de voetbalvelden. De rol van de scheidsrechter in het veld is enorm belangrijk als het gaat om spelplezier, het toepassen van de regels en voorkomen en oplossen van conflicten. Zaken recht zetten en eerlijk spel. Dat is dé verbinding met ARAG, juridisch probleemoplosser. Samen met de KNVB staat ARAG voor fairplay op de Nederlandse voetbalvelden en in de maatschappij. Daarom supporten we alle (toekomstige) voetbalscheidsrechters in Nederland in de uitoefening en ontwikkeling van het vak.

ARAG organiseert samen met de KNVB op woensdagavond 29 september de Dag van de FairPlay. Een vakinhoudelijke avond voor scheidsrechters en iedereen die meer wil weten over het scheidsrechtersvak! Presentatrice Hélène Hendriks gaat in een online talkshow aan de hand van diverse thema’s in gesprek met topscheidsrechters en experts. Lees hier meer en meld je aan!