26 juni 2021

Wedstrijdverslag MO15 – 26 juni 2021 – KNVB Regiocup

Op een zonnige zaterdag morgen stonden de meiden van SVHA & DFS klaar om te gaan knallen. om 10:00 werd er afgetrapt voor een wedstrijd die vanaf het eerste moment spannend was. In de eerste minuten bleek al snel dat het een gelijkwaardige tegenstander was en zowel van SVHA als van DFS kwamen de nodige acties, kansen en doelpogingen. Na een aantal sterke acties over en weer wist Opheusden uiteindelijk in de 30e minuut door te breken en de 1-0 binnen te tikken. Na een voetballend sterke eerste helft worden de meiden in de rust weer even toegesproken, er hoeft hier absoluut niet verloren te worden en er zal nog een tandje bij moeten om dit dan ook niet te laten gebeuren.

Na een korte drinkpauze halverwege de tweede helft weten we binnen een minuut de bal via een scherpe voorzet tegen de touwen te knallen. Een echte spitsengoal van Suus! Helaas weet zowel SVHA als DFS de bal daarna niet meer in het goal te krijgen en eindigt de wedstrijd in een gelijkspel. Na een zinderende reeks aan penalty’s weet DFS deze uiteindelijk te winnen met 4-2. Ondanks dat de wedstrijd in een gelijkspel is geëindigd was het een ontzettend sterke pot en een mooie afsluiting van een bijzonder seizoen! Alle ouders die vandaag mee waren hebben de meiden ontzettend aangemoedigd en wat was het fijn dat het eindelijk weer mocht!

Bedankt voor jullie support en graag tot ziens bij de volgende wedstrijd!