26 juni 2021

Wedstrijdverslag JO11-1 – 26 juni 2021 – KNVB Regiocup

De laatste wedstrijd van het seizoen en wat voor een!!! De derby waar iedereen naar uit heeft gekeken tegen Excelsior.

Nadat ons team al 3 weken lang te horen kreeg dat ze er niks van konden, konden ze het nu laten zien en hun voeten laten spreken.

We begonnen de wedstrijd niet helemaal scherp, maar Excelsior gelukkig ook niet. De 1-0 ging er best snel in maar door een verkeerde pass van onze kant gaven we een cadeautje weg en stond het snel 1-1. Met deze stand gingen we de rust in. In de 2de helft gebeurde er niet veel. Gelukkig kwam er een geweldig kop doelpunt en dit maakte het nog een beetje om aan te zien. 2-1 was dan ook de 2de rust stand.

De 3de helft was voor ons en we begonnen eindelijk te voetballen. 5-1 was dan de 3de ruststand. Nog 1 helft te gaan en iedereen gunde elkaar de bal. Excelsior kwam niet meer aan voetballen toe. We hebben vandaag een mooie pot voetbal laten zien. De Eindstand 8-1.

We hebben nu het einde van het seizoen bereikt. Wat een bewogen jaar was dit voor iedereen die van het spelletje voetbal houdt. Maar onze jongens en meisje hebben laten zien dat hard werken loont en daardoor zijn we ook kampioen geworden. Dit allemaal net voordat de wedstrijden stil werden gelegd. We zijn ook kampioen geworden in de KNVB Regiocup. Nog iets om heel trots op te zijn.

Wij als staf zijn trots op dit team wat ze hebben bereikt en wensen ze volgend jaar heel veel succes met hun nieuwe trainer.