7 november 2016

Wedstrijdverslag 5 november

SVHA – Op een koude zaterdagochtend begonnen de JO9-4, MO11-1 en JO13-2 aan de eerste wedstrijden op sportpark “Jan van Baal”. De JO9-4 moest het vandaag opnemen tegen SPERO JO9-9. Wederom bleek dat we het fysiek moeten afleggen in een onder 9 competitie. Na de winterstop mag dit team hopelijk tegen jongens/meisjes van hun eigen leeftijd spelen, waardoor het wat gelijkwaardigere wedstrijden gaan worden. Vandaag werd er helaas weer met ruime cijfers verloren (0 – 10). De MO11-1 moest vandaag tegen het hoog geklasseerde Redichem MO11-1. De bezoekers winnen bijna al hun wedstrijden met dubbele cijfers dus dit zou een lastige klus worden. Bij rust stond het 0 – 5 en er leek wederom een uitslag met dubbele cijfers in de maak. In de tweede helft wist de Herveldse ploeg echter uit een ander vaatje te tappen en werd het 1 – 5. Gezien de stand een groot compliment voor de MO11-1. JO13-2 moest vandaag af zien te rekenen met SCP JO13-3 en slaagde hier met vlag en wimpel in. Bij rust stond het “pas” 2-1 maar na rust werd de gashendel even open getrokken. De teller bleef uiteindelijk bij 9 steken omdat de bezoekers niet meer wisten te scoren werd de wedstrijd met 9 – 1 gewonnen.

De JO9-1 kreeg vandaag Orion JO9-5 op bezoek. De groenen bleken veel sterker en gingen met een 15 – 0 overwinning van het veld. JO11-1 was vandaag een maatje te klein voor SCE JO11-2 en ging met 0 – 8 onderuit. MO13-1 kreeg vandaag OSC MO13-4 op bezoek en was veel sterker dan de bezoekers. De wedstrijd werd uiteindelijk met 7 – 1 gewonnen.

De mini`s van SVHA ontvingen vandaag de Mini`s van Dodewaard. Vandaag een wedstrijd tussen twee ploegen die redelijk aan elkaar gewaagd waren. Toch was het de thuisploeg die maar liefst drie keer het net wist te vinden en als leeuwen hun eigen doel stonden te verdedigen. Hierdoor wisten de bezoekers niet tot scoren te komen. Wat dus betekent dat onze Mini`s de wedstrijd met 3 – 0 hebben gewonnen.

MO15-1 speelde een degelijke wedstrijd tegen SKV MO15-2 en won de wedstrijd dan ook verdiend met 4 – 0. De zaterdag werd afgesloten door zaterdag 2 en de JO17-1. Zaterdag 2 speelde een slechte eerste helft en stond bij rust met 1 – 4 achter. Na rust kwam de ploeg nog sterk terug tot 3 – 4, maar uiteindelijk was het toch sv DFS 4 die met een 3 – 6 overwinning van het veld stapte. JO17-1 nam het vandaag op tegen Bennekom JO17-5. Het grootste deel van de wedstrijd was de ploeg in het groen de betere. Echter was het probleem hetzelfde als vorige week; er werden wederom teveel kansen gemist. Bij rust stond er een 2 – 0 tussenstand op het scorebord. Na de 3 – 0 leek er niks aan de hand maar uit het niets wist Bennekom de 3 – 1 te scoren. Echt spannend werd het echter niet en na de 4 -1 was het duel definitief gespeeld.

In de vroege ochtend vertrok de JO13-1 naar Druten om het daar op te nemen tegen DIO`30 JO13-2. Een gelijkopgaande wedstrijd eindigde in een gelijkspel 2-2. JO9-3 speelde in Elden tegen Eldenia JO9-5 en won met 1 – 6. JO15-1 moest al vroeg naar Heelsum/Renkum om het daar op te nemen tegen Redichem JO15-1. De wedstrijd werd met 1 – 2 gewonnen. JO9-2 speelde vandaag de derby tegen Excelsior JO9-2 en kwam met een punt terug door met 1 – 1 gelijk te spelen. JO17-2 speelde uit tegen Bennekom JO17-7 en won met 2 -6. Ook de JO15-2 speelde vandaag een derby. Helaas werd de wedstrijd tegen Valburg JO15-1 met 6 – 0 verloren. De MO17 kwam ook met 3 punten terug door de uitwedstrijd van DTS Ede MO17-1 met 1 – 3 te winnen. Tot slot gingen de dames met 5 – 0 onderuit bij koploper SKV.