Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

4 december 2016

Wedstrijdverslag 3 december ’16; SVHA laat zichzelf in de kou staan

De meeste teams hebben inmiddels winterstop en de teams die dat niet hebben waren er vandaag misschien toch wel aan toe. Met uitzondering van de MO17-1. De MO17-1 speelde vandaag thuis tegen Jonge Kracht MO17-1 en probeerde de kater van vorige week weg te spoelen. Dit is redelijk gelukt door vandaag met 7 – 1 te winnen. Verder speelde vandaag de JO15-1 en zaterdag 2 thuis. Was de JO15-1 twee weken terug nog te sterk voor Lienden JO15-1, vandaag waren de rollen omgedraaid. De groenen hadden vandaag hun dag niet, terwijl de bezoekers een topdag hadden. De uitslag was wel geflatteerd, maar de overwinning van de bezoekers zeker niet (2-10 eindstand). Zaterdag 2 moest net als twee weken terug zijn meerder erkennen in Woezik 3. Dit keer werd het 0 – 4 voor Woezik.

De JO11-2 was figurant in de kampioenswedstrijd van Harskamp JO11-2. De thuisclub werd kampioen dankzij een 8 – 1 overwinning. Ondanks een 6- 1 nederlaag kon de JO9-4 met opgeheven hoofd de winterstop in. Mooi om te zien dat iets wat in september begon in december al heel veel ontwikkeling heeft doorgemaakt. Na de winterstop gaat dit team zeker punten pakken. De dames 1 verloren vandaag hun wedstrijd bij vv Dieren met 5 – 0.

Vrijdag 9 december aanstaande is het weer tijd voor de Trainers en Leiders vergadering. Samen weten we meer en komen we als vereniging verder. Maak dus allemaal even tijd vrij om hierbij aanwezig te zijn. Hoe meer mensen hoe meer ideeën.

Zaterdag 17 december is het weer tijd voor de jaarlijkse mandarijnenactie. De heerlijk zoete mandarijnen zullen deze dag in het dorp worden verkocht door de O11 en O13 teams.