Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

7 november 2016

Alweer winst voor SVHA MO17-1

SVHA – Zaterdag 5 november stond DTS-Ede op het programma. Deze meiden doen het bijna net zo goed als onze SVHA meiden, dus het is een spannende wedstrijd geworden. Het gaat vanaf het begin op en neer tussen de meiden. Van beide kanten balverlies, maar ook druk bij de keepers. Een paar prachtige reddingen van Marie-Louise, maar na een half uurtje krult Chimene verrassend vanaf de zijkant de bal prachtig richting de keeper. Deze staat te ver in het goal, dus de bal heeft de doellijn gepasseerd en de 0-1 is gemaakt.

Er is vanaf dat moment meer druk op DTS zijde, maar onze meiden weten niet te scoren. Constant wordt er recht op de keeper van DTS geschoten, maar dan eindelijk schiet Sanne H. de bal schitterend in de kruising; het is 0-2. Er wordt flink gestreden op alle posities, maar onze groen witte meiden zijn fysiek wederom sterker dan de tegenpartij. We hebben het constant achterin op slot zitten, maar dan zien ze toch kans om er doorheen te komen en staat er 1-2 op de teller.

Na een overtreding op Kyra, neemt Merel de vrije trap vanaf 20 meter en zij schiet hem prachtig langs de keeper; het is 1-3. Dan klinkt eindelijk het verlossende eindsignaal van de scheids, die ontzettend goed heeft gefloten. Dat komt waarschijnlijk door al zijn ervaring (76 jaar). De 3 punten gaan weer mee naar HERVELD.