11 februari 2023

Vrouwen 1 spelen een goede wedstrijd tegen DIO’30, maar blijven met lege handen achter

Zaterdag 4 februari en met een mooie temperatuur van 9 graden: SVHA vrouwen tegen de vrouwen van Dio’30 .

De wedstrijd gaat gelijk op, maar in de 25ste minuut met een mooie aanval viel dan toch de tegentreffer. De vrouwen 1 speelden een heel goede partij en er kwamen kansen. Net voor rust mocht Tekla een corner nemen op rechts en deze viel voor het lichaam van Ellen: 1-1.

In de rust een paar dingen doorgenomen en Hanna erin gebracht. In de eerste helft moest Merel eruit door een bovenbeenblessure, waarvoor Lisa erin kwam die het op de positie heel goed deed .

Wij spelen met twee ruiten in het veld en dat was voor onze middenvelders hardwerken. Na een mooi schot van Lisa stopte de goede keeper de bal uit de bovenhoek. Er kwamen wel kansen, ook van de goed spelende Joelle, maar deze ging naast.

In de 70ste minuut viel de 1-2; tegen de verhouding in, maar een paar minuten later werd Froukje onderuit gehaald, dus 11 meter en een kans om de stand weer op gelijke voet te krijgen. Veerle mocht deze nemen en deze ging over het doel; de tegelpartij vierde het feestje al.

Wij gingen wat meer druk zetten, zoals wij altijd spelen, maar de bal ging er niet in en dat is nou eenmaal hoe het gaat in het voetbal. Dan gaat het wel met de goal van de tegenpartij en zij scoorden de 1-3.

Wel een goede wedstrijd gespeeld en wel voldaan maar ook met lege handen.