Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

1 september 2014

Vrijwilligers avond

Hallo vrijwilligers,

Het team Herveld-Andelst dat heeft meegedaan met “Zomer in Gelderland” kijkt terug op een mooie uitzending, waarin onze dorpen goed op de kaart zijn gezet. Zij hebben daarmee € 995,00 verdiend, waarmee ze een avond gaan organiseren om alle vrijwilligers van Herveld-Andelst te bedanken.

Deze vrijwilligersavond is gepland op vrijdag 19 september a.s. van 19.00 tot 22.00 uur in “De Hoendrik”. Namens SVHA willen wij jullie hiervoor van harte uitnodigen. Om te kunnen inventariseren hoeveel personen er die avond komen, vragen wij jullie om ons voor 7 september te laten weten of je aanwezig bent op deze “gezellige” avond.

Je kunt jezelf opgeven door middel van een bericht/mail naar ondergetekende. De invulling van de avond zal ook door vrijwilligers gedaan worden. Er is die avond muziek, beeldmateriaal en gelegenheid tot gezellig bijpraten, onder het genot van een hapje en een drankje.

We hopen vele vrijwilligers van SVHA te ontmoeten tijdens deze avond.

Tot 19 september.

Met vriendelijke groet,

Namens bestuur SVHA

Wilco van Vlaanderen,

&

Team Zomer in Herveld-Andelst