Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

27 november 2022

VriendenLoterij steunt sportvereniging Herveld-Andelst met 5.000 euro

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor sportvereniging Herveld-Andelst (SVHA)! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. SVHA gaat het geld gebruiken om de vereniging te verduurzamen doormiddel van zonnepanelen. 

Michael van de Ven, secretaris van SVHA: “In het kader van ons verduurzamingsproject zijn we gaan kijken op welke manieren we extra inkomsten konden genereren, bijvoorbeeld door mee te doen in de strijd voor Club van de Week. Wij waarderen het zeer dat leden van onze vereniging meespelen in de VriendenLoterij en zo mede onze club steunen. Met deze titel geven we dat wat glans, én heeft onze club een leuk extraatje dat we zeker goed kunnen besteden.” 

‘Clubs van de Week’ 

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl. 

Extra financiële steun 

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.

EINDE PERSBERICHT