24 september 2023

Voor SVHA MO20 regent het naast druppels ook doelpunten

Scheen de zon nog toen we op het sportcomplex van Quick 1888 in Nijmegen aankwamen, in de warming-up kwam de regen met bakken uit de lucht vallen. Waar de JO19 van onze buurtclub uit Zetten, die voor ons speelden, helaas maar 1 punt haalden gaven ze ons de aanmoediging om de volle buit mee terug te nemen naar de Betuwe. Dat waren we zeker van plan, maar we moesten het ook nog maar zien uit te voeren.

Het begin was een beetje aftasten. Ons samenspel was traag, maar wel goed. Kansen werden nog niet benut waar we een beetje gefrustreerd van raakten. Na 8 minuten openen we de score en dan duurt het tot de 30e minuut voordat we verder kunnen uitlopen. Met 0-4 gaan we de rust in.

We hebben de wedstrijd onder controle, verdedigen goed, nemen initiatief op het middenveld en brengen onze spitsen in scorepositie. Na de rust laten we ons verrassen en krijgen we een doelpunt tegen. Hierna pakken we de draad weer op en lopen we uit naar 9-1: 5x Julie, 3 x Lisanne, 1x Isa.

Onze 4e overwinning is binnen. Met speciale dank aan Nina die na haar eigen wedstrijd bij de MO17 nog bij ons aansloot. Dank aan onze vlagger en onze lawaaierige supporters op de tribune 😀. Tot volgende week allemaal.