Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

11 mei 2015

Voldaan SVHA 3 verliest van ONA’53

Afgelopen weekend stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Een paar weken geleden was deze datum nog als kampioenswedstrijd ingeschat maar de realiteit van dit weekend leerde ons alle dat SVHA 3 al kampioen was en dat ONA’53 er niet echt meer toe deed.

Aan alles was dan ook te merken dat de krijgers deze wedstrijd niet serieus namen. Naast het feit dat SVHA 3 verre van compleet was, was het ook verre van gemotiveerd om deze wedstrijd te winnen.

Laat ik geen afbreuk doen aan de prestatie van ONA’53. Zij waren namelijk op het bot gebrand om deze wedstrijd te winnen. Typerend was bij een 3-0 voorsprong dat zij nog met de gehele ploeg druk zetten op onze linksback. Daarom toch even de verdiende complimenten richting Wageningen.

Zoals gezegd. De wedstrijd eindigde in 3-0 voor ONA’53 met een prachtige eerste goal. Een penalty voor de 2-0 en een uitgespeelde 1 op 1 voor de 3-0.

Dus voldaan. Dat zijn we. Het was een prachtig seizoen. Nog eenmaal. Bedankt voor alle steun en hulp die jullie ons dit jaar hebben gegeven. Dan wil ik tot slot nog richten tot mijn collega krijgers.

Mannen. Bedankt. Bedankt voor alles. Bedankt voor Scheveningen, Bedankt voor DSZ uit, Bedankt voor DFS, Bedankt voor de BBQ, Bedankt voor Newcastle. Bedankt voor mijn eerste kampioenschap. Bedankt voor alles!

Het 2e is officieel niet gedegradeerd. We mogen dus volgend jaar naar de 4e klasse. Ploegen die willen gaan voetballen. Ploegen die niet achteruit gaan hangen. Het zal soms moeilijk worden. We zullen zelfs in situaties komen die we niet gewend zijn. We zullen onderuit gaan en we zullen zegevieren. We zullen lachen en we zullen zelfs hoofdschuddend weg lopen, maar wat ik de afgelopen 2 jaar wel heb geleerd. Wij gaan voorwaarts. Samen. Niet alleen. Samen op naar een mooi jaar.

Krijgers bedankt!

Eindstand:

Volgende week speelt Woezik nog tegen WAVV. Woezik zou dan nog SDOO kunnen passeren op de ranglijst. 

Screenshot_2015-05-11-15-00-11

Competitie doelpunten:

Naam Doelpunten
Mark van Eldik 22
Roy Vermeulen 14
Egon den Hartogh 8
Mark de Ruijter 7
Sebastiaan Markus 7
Paul de Ruijter 6
Bas van Brandenburg 5
Thibault Zegers 3
Roy v/d Vooren (Gastspeler) 3
Bram Ariese 2
Wieger van de Spek 2
Sander Spanbroek 1
Leon Latta (Gastspeler) 1
Martijn Markus 1
Thomas de Bruijn 1

Foto’s: (Martin Markus, bedankt! Tot volgend jaar)