21 april 2024

Vele blessures maken het SVHA MO20 moeilijk

Vandaag staat de nummer 2 tegen de nummer 4 op het programma, Woezik-SVHA. Door de vele blessures is de selectie maar 12 speelsters groot. We starten voortvarend en zien mooie aanvallen maar tot doelpunten leidt het nog niet. Hierna wordt het spel minder, we laten teveel ruimte aan de tegenstander en krijgen zo onnodig een doelpunt tegen.

In de rust de puntjes weer op de i gezet en met volle moed de 2e helft in. Joudi, net uit haar wedstrijd met de JO15, sluit aan zodat we nu met 13 speelsters de strijd aan kunnen gaan. Helaas zijn we niet wakker en ligt de 2 en de 3-0 er binnen een paar minuten in. Toch laten we ons niet kennen. Door een snel genomen vrije trap door Isa kan Julie de 3-1 maken. Al snel volgt de 3-2 die door onbekende reden wordt afgekeurd. We doen er alles aan om de wedstrijd te keren. Helaas worden diverse overtredingen niet bestraft waaronder een vrije doorgang van Noor naar het 16-meter gebied.

Het zit niet mee en de punten gaan niet mee naar huis vandaag. Dus richten we ons maar op de volgende wedstrijd a.s. woensdagavond om 19.30 uur. Bedankt Joudi dat je mee wilde doen, bedankt vlagger en supporters. Tot woensdag allemaal!