Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

24 februari 2015

Vanavond voor SVHA 1 ‘ff lekker ballen’ met oud hoofdtrainer Bertho van Neerbos en zijn Candia’66

Vanavond speelt SVHA een oefenwedstrijd tegen Candia’66 uit in Rhenen. Het treffen met de zaterdag 4e klasser is niet zomaar een ontmoeting. Het is een weerzien met oud hoofdtrainer Bertho van Neerbos. De hoofdtrainer die in de seizoenen 2012/2013 en 2013/2014 hoofdtrainer was van SVHA vertrok afgelopen zomer naar de club uit Rhenen. Sindsdien is Bertho geen vreemde. Voor degene die vaker bij het eerste gaan kijken lopen wel vaker Bertho tegen het lijf. Bertho heeft namelijk een seizoenskaartje op de wedstrijden van SVHA 1. Bertho is dan ook nog steeds geïnteresseerd in zijn oude club en daarom is deze ontmoeting extra speciaal.

Voor diegene die Bertho uit het oog zijn verloren. Bertho is sinds dit jaar trainer van Candia’66. De hoofdtrainer van de rood/witte formatie uit Rhenen komt uit in de zaterdag 4e klasse A. Voor de regiokenners dit is dezelfde competitie als Dodewaard, EMM en Wageningen. Candia’66 en Bertho doen het zeer verdienstelijk. Candia’66 staat met 31 punten uit 13 wedstrijden op een verstevigde 2e plek. Enkel Dodewaard(36 om 13) en Wageningen (29 om 13) blijven bij in de competitie.

Bertho gaf via social medai al aan verheugd te zijn met het treffen van zijn oude club vanavond. Ook haalde Bertho zijn aanstaande tegenstander van aankomend weekend aan. Bertho verlengde onlangs zijn contract bij Candia’66.

Vanavond om 20:00 trappen we af en gaan de mannen van SVHA en Candia’66 zich voorbereiden op de wedstrijd van aankomend weekend. SVHA treft hier Krayenhoff wat afgelopen weekend met 2-0 verloor uit bij WVW. Krayenhoff staat 4 punten los van SVHA en bij winst nadert de Herveldse ploeg op 1 punt. We kunnen daarmee dan ook al meteen concluderen dat als de ploeg van Henk Stuivenberg nog naar boven wilt kijken deze wedstrijd cruciaal is. Bij verlies word het gat op de aansluiting 7 punten.

Eerst vanavond, oefenen de mannen tegen Candia’66. Het wedstrijdverslag zal natuurlijk weer volgen, maar voor iedereen die liever niet naar Barcalona – Manchester City gaat kijken, u bent welkom op sportpark Candia in Rhenen.