Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

21 november 2014

Tweede kampioen aanstaande: SVHA E1

Morgen kan het tweede SVHA team kampioen worden. Met het kampioenschap van de Meiden A1 nog vers in het geheugen staan morgen de jonge krijgers van de E1 te trappelen om feest te vieren. Het is echter zaak om niet op de zaak vooruit te lopen want er moet nog wel even gewonnen worden van nummer 2 Kesteren. Kesteren staat samen met Bennekom 3 punten achter de E1 maar in deze competitie telt het onderlinge resultaat boven het doelsaldo. Aangezien de E1 morgen speelt tegen Kesteren kan er bij winst feest gevierd worden, overige concurrent Bennekom werd namelijk al verslagen met 8-0.

Hoofdtrainer Leen Verwoert gaf aan ‘Super trots’ te zijn op de jongens en benadrukte dit niet alleen te doen. De E1 kan ongeslagen kampioen worden mede dankzij Edwin van Brandenburg, Lisa en Sanne Budding. Wij wensen via deze route de E1 morgen heel veel succes. Zij trappen om 08:30 af in Kesteren.