Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

31 augustus 2014

Tweede bekerwedstrijd SVHA C1 minder succesvol

Afgelopen zaterdag, tijdens Kick-off weekend, hebben wij, SVHA C1, onze tweede bekerwedstrijd gespeeld tegen Overasseltse Boys C1. Helaas is het ons niet gelukt om de punten thuis te houden. In een wedstrijd waar iets te veel onzorgvuldigheden aan de orde waren, zoals elkaar niet strak in de voetjes spelen en de bal bij balverovering niet goed in de ploeg houden, hadden wij vooral ook heel veel pech.

Al vroeg in de wedstrijd blessures van dragende spelers, waardoor ons spelletje ook wat ontregeld was. In de eerste helft hadden wij meerdere kansen om mentale tikken uit te delen en met een ruime voorsprong de rust in te gaan. Ook in de tweede helft hadden wij veel opgelegde kansen, maar hij wilde er gewoon niet in. Het was jammer genoeg zo’n wedstrijd van ‘net niet’. We hebben de wedstrijd (onverdiend) verloren, maar wel laten zien dat wij de derde klasse waardig zijn.

Stand in onze bekerpoule

  • Overasseltse Boys C1 / 2-6
  • SVHA C1 / 2-3
  • SVO ’68 C1D / 2-3
  • Orion C4 / 2-0

Zodra de competitie begint moeten wij er klaar voor zijn en daar werken wij hard aan met z’n allen. Aanstaande zaterdag spelen wij onze derde bekerwedstrijd. Een thuiswedstrijd tegen SVO‘68 C1.

(Door het slechte weer hebben wij geen foto’s genomen, maar die houden jullie tegoed!)

Technische Staf C1