Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

16 februari 2022

Trainer & Leider gezocht voor de mini’s

Onze mini’s groeien en groeien. Dat is natuurlijk super fijn. Die nieuwe aanwas hebben we nodig bij de club, maar dat betekent ook dat de groep steeds groter aan het worden is. We hebben nu maar liefst 28 kids in de leeftijd van 4 t/m 6 die voetballen. Ze vinden het geweldig om op het veld te staan en alles te leren over voetbal.

Omdat de groep zo groot is geworden, verdelen we deze in twee. We zoeken daarom een trainer en leider. De groep zal trainen op vrijdagavond en daarnaast doe je mee op de zaterdagochtend aan de Mini’s competitie. Met clubs uit de regio worden onderling deze wedstrijden georganiseerd. Op deze dag kunnen ze laten zien wat ze hebben geleerd tijdens de training. Een leuke wedstrijd voetbal voor de kids.

De groep zal voor het grootste gedeelte uit 4/5 jarige mini’s bestaan. Zijn starten echt net met voetballen en zijn dan ook leergierig genoeg om alles te leren op een speelse manier.

Ben jij de trainer en/of leider die graag met de mini’s aan de slag wil? Stuur dan een mail naar tc@svha.nl.

Super toch, wanneer jij straks de mini’s kan klaarstomen voor de JO7 en verder. Tot snel!