Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

4 januari 2016

Trainer A1 Joey Smits verlengt contract bij SVHA

Nadat eerst hoofdtrainer Henk Stuivenberg en zondag 2 trainer Fred Schuurman hun contracten hadden verlengd, is de technische commissie er ook in geslaagd om Joey Smits voor komend seizoen vast te leggen.

Wij zien in Joey de ideale man op de ideale plek binnen onze vereniging. Joey is een man met veel discipline en voetbal knowhow. Joey laat niet alleen de groep beter voetballen maar maakt er ook een team van. Joey is met zijn ervaring en ambitie zeer belangrijk binnen SVHA en mede door de goede samenwerking met Henk en Fred kunnen wij alleen maar concluderen dat dit voor SVHA een geweldige stap is. Sloot Leen Verwoert af.

Joey wist in de eerste seizoenshelft kampioen te worden van de najaarscompetitie 3e klasse. Joey speelde hier welliswaar met 30 punten gelijk op Wageningen en Aquilla maar wisten de manschappen van Joey wel meer doelpunten te maken en zag het het zo het kampioenschap binnen halen. Joey verklaart zelf: Ik vind het kampioenschap een mooie beloning, maar het mooiste vind ik dat wij er echt een groep van hebben kunnen maken. Een echte eenheid wat op voorhand lang niet iedereen gedacht had. Daar ben ik pas echt trots op. Aldus een tevreden trainer.