28 februari 2019

SVHA ZA2 wint van concurrent Lienden ZA3

HERVELD –  SVHA ZA2 heeft de elfde competitiewedstrijd van het seizoen afgesloten met een 1-2 overwinning op Lienden ZA3.

Omdat carnaval voor de deur staat wordt het verslag beperkt tot een aantal regels. Excuses voor de diehard fans die iedere week zitten te smachten op nieuws vanuit het enige seniorenelftal dat op zaterdag actief is.

SVHA komt na vijftien minuten op achterstand, maar deze achterstand wordt snel weggepoetst door een prachtig doelpunt van Ricardo Schrijver. Met een gelijke stand zoeken beide teams de kleedkamer op. Na rust zijn beide teams aan elkaar gewaagd, maar na een uur voetballen maakt Ricardo Schrijver zijn tweede doelpunt van de wedstrijd en zet hij SVHA op een 1-2 voorsprong. Door goed verdedigen en uitstekend keeperswerk van Joep van Hout sluit SVHA de wedstrijd af met een overwinning.

Wist u dat…?

• Joep van Hout een waanzinnige wedstrijd keepte en alles uit zijn doel wist te ranselen.
  • SVHA ZA2 momenteel koploper in de competitie is.
  • ”HANDS!” het meest gebruikte woord in Lienden is.