4 november 2014

SVHA ZA2 wint ruim op bijzondere dag van Excelsior

Afgelopen weekend stond de wedstrijd tegen onze buren Excelsior uit Zetten op het programma. Vooraf stonden de routiniers uit Zetten op gelijke hoogte en we verwachten daarom een moeilijke wedstrijd. Namens Zondag 3 was bij ons Mark van Eldik aangeschoven. De spits die vorig jaar op dit tijdstip nog voor ons uit kwam heeft de stap naar de zondag tak gemaakt maar bij gelegenheid wil de aanvaller nog wel eens aanschuiven.

De wedstrijd begint fel en SVHA creëert kans op kans. Na 2 gemiste kansen is het de eerder benoemde Mark van Eldik die met een individuele actie Ferdie Janssen voor de keeper zet. Ferdie twijfelt geen moment en schiet raak. 1-0.

Excelsior lijkt dan geruime tijd nog mee te kunnen komen. De wedstrijd is redelijk in balans en in deze periode laat Excelsior zien waarom ze redelijk mee kunnen komen in de competitie. Echter als Mark van Eldik zijn klasse toont door 2 keer te scoren vlak voor rust en Dennis ‘Allround’ van Meel daar nog een schepje bovenop doet staat het ineens binnen 10 minuten 4-0. De wedstrijd lijkt hiermee voor rust al gespeeld.

In de 2e helft was Excelsior er wel klaar mee. De genadeklap was in de eerste helft al uitgedeeld waardoor de 2e helft alleen nog maar tegenhouden is. Wederom Mark van Eldik die zonder twijfel de uitblinker van de wedstrijd was scoorde wederom 2 keer. De spits die bekend staat om zijn trefzekerheid zet daarmee zijn totaal deze wedstrijd op 4. Het slotakkoord is voor Appie Kruk. De oud keeper van ondermeer SVHA 1 speelt tegenwoordig voor Excelsior en schiet door middel van een vrije trap (die van richting veranderd word door de muur) de eer voor  Excelsior te boven. Eindstand 6-1.

We hadden persoonlijk iets meer verwacht van Excelsior. De ploeg liet een kleine 30 minuten in de wedstrijd zien mee te kunnen komen met de ‘GREEN AND WHITE ARMY’ maar buiten dit half uur was het vrij kansloos op Sportpark Jan van Baal. Aanstaande zaterdag spelen we uit tegen Kesteren. Kesteren staat op plaats 7 en haalde 10 punten uit 7 wedstrijden. Kesteren wist afgelopen weekend te winnen met 1-3 van GVC wat 10e staat.

Komt alle kijken, aanstaande 8 november 2014 op sportpark De Leende in Kesteren. We trappen af om 14:30 en het is speciaal voor jullie. Vrije verkoop!

HPIM1185Het wordt een lang verslag op deze manier want we zijn er nog niet. We willen nog een paar mededelingen doen. Afgelopen zaterdag was ook onze nieuwste aanwinst komen kijken. Vinnie Janssen zoon van Andre Janssen was nu al te vinden in de kantine van SVHA. Daarmee kunnen we concluderen dat Vinnie over 4,5 jaar aansluit bij de Mini’s en we hopen ondanks dat die er niet is dat Vinnie zo snel mogelijk lid word van de SVHA kids club. Papa kreeg de aanmoediging van onze kleine Vinnie en dat heeft duidelijk geholpen!

10380538_357863671044197_5155151326849282891_oVerder willen we nog even iets anders melden. Normaal gesproken is de zaterdag middag in de kantine van Zaterdag 2 en een beetje van 3 natuurlijk. Toch bleef het afgelopen zaterdag akelig stil in de kantine en vertrokken de meeste mannen van Zaterdag 2 direct. Niet naar huis, nee. We gingen vandaag met hele andere reden weg. We gingen namelijk naar de Posthoorn in Andelst. Beter bekend bij de jeugd als ‘Jan’ of ‘Café Chinees’. We gingen hier met de reden naartoe om de familie veel sterkte te wensen de aankomende tijd. Er staat daar een spannende tijd voor de boeg en wij hopen dat alles helemaal goed komt. Als blijk van waardering kregen we borden vol frietjes, frikandellen en kroketten. Nogmaals veel sterkte en wij houden van jullie!

Tot slot verwijzen we nog even naar ons wedstrijdverslag van vorige week. Ja als je wint typen we met alle plezier een verslag, en dus als we verliezen ook. We hadden deze keer wel een week nodig om er over heen te komen, maar voor de liefhebber. Lees: SVHA ZA2 verspeelt koppositie tegen SKV.