10 november 2016

SVHA ZA2 verliest doelpuntenrijk duel van DFS ZA4

HERVELD – SVHA ZA2 heeft de achtste wedstrijd van het seizoen afgesloten met een 3-6 nederlaag tegen DFS ZA4.

Het moest anders dan vorige week, dat was duidelijk. SVHA begint de wedstrijd twee minuten en 39 seconden goed, maar dan gaat Rik Jansen de fout in. Via een verkeerde terugspeelbal komt DFS op 0-1. Dat blijkt niet de enige blunder deze middag. DFS neemt de overhand en loopt in de eerste helft uit naar 0-2 en 0-3. SVHA heeft weinig te vertellen en staat verdedigend niet goed. Wel komt er voor rust nog een treffer via Ricardo, 1-3. Direct daarna wordt het alweer 1-4. De thuisploeg gaat kansloos de rust in. Ondanks een tussenstand die niet te overbruggen lijkt, komt SVHA anders de theepauze uit. Snel komt het tot scoren door een schot van Rik. Diezelfde Rik maakt via een mooie vrije trap de 3-4, waardoor de spanning terug lijkt. Maar nog geen minuut later beslist DFS de wedstrijd en loopt het uit naar 3-5 en 3-6. Daar blijft het bij. SVHA geeft de plek in de subtop uit handen en moet even naar beneden kijken.