Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

25 september 2014

SVHA ZA2 schiet 6 keer raak tegen onmachtig GVC!

Eindelijk is het dan zover, het eerste wedstrijdverslag van zaterdag 2!

Na 3 wedstrijden gewonnen te hebben voor de beker en de eerste competitiewedstrijd met 4-2 te hebben verloren van emm hadden we wat goed te maken. De 2e wedstrijd was thuis tegen GVC uit wageningen die hun eerste wedstrijd ook hadden verloren. We moesten dus winnen om de aansluiting met de top te behouden!

Na een kwartier spelen leek het een eenvoudige middag te worden dat was wel aan ons veldoverwicht te zien door GVC goed onder druk te zetten kregen we kans na kans wat leidde tot een doelpunt van tim veldhorst,met die magere 1-0 gingen we de rust in.

De tweede helft bleven we druk zetten en speelden we met GVC, die geen schijn van kans hadden, met 3 doelpunten van Heino Janssen en 2 doelpunten van Jan-Willem “pumba” Jacobs(4 assists van Rik Jansen en 2 van Rudie Doezejager) en de gehele wedstrijd 0 schoten van GVC op ons goal werd het uiteindelijk 6-0!

Hopelijk kunnen we deze lijn voortzetten aankomende zaterdag uit tegen Wageningen aftrap 14.30 u!