5 oktober 2017

SVHA ZA2 opent seizoen met ruime uitoverwinning

HERVELD – SVHA ZA2 heeft de eerste competitiewedstrijd van het seizoen afgesloten met een 0-6 overwinning op Kesteren ZA3.

Na ruim een halfuur spelen komt SVHA op voorsprong. Ricardo Schrijver verovert de bal op het middenveld, maar kan de bal niet kwijt. Na een solo-actie probeert hij het met een wilde poging op doel. Dennis van Meel staat in de baan van het schot, maar via de achterkant van zijn hoofd laat hij de doelman kansloos, 0-1. Tien minuten na rust verdubbelt SVHA de voorsprong. Een dieptepass van Rogier Jansen wordt op waarde geschat door Ricardo die de doelman verschalkt, 0-2. Vlak daarna onderschept Ricardo een terugspeelbal en pakt hij het cadeautje uit door de doelman het nakijken te geven, 0-3. Vijf minuten later is het wederom raak. Wesley van den Hurk bedient Jordy van Gaalen, die op zijn beurt de 0-4 op het scorebord zet. Niet veel later wordt het 0-5. Een een-tweetje via Ricardo en Wesley zorgt voor de hattrick van Ricardo. In de laatste minuten maakt SVHA het half dozijn vol. Ricardo bedient Ferdie Janssen die de keeper op kundige wijze kansloos laat, 0-6.