7 november 2018

SVHA ZA2 laat met monsterscore weinig heel van SCP ZA2

HERVELD – SVHA ZA2 heeft de vijfde competitiewedstrijd van het seizoen afgesloten met een 1-7 overwinning op SCP ZA2.

SVHA begint scherp aan de wedstrijd. Het veldspel is goed en de vrije man wordt makkelijk gevonden. SCP maakt veel fouten, waardoor SVHA vroeg in de wedstrijd op voorsprong komt. Rogier Jansen jaagt goed door en beloont zichzelf met een doelpunt door oog-in-oog met de doelman van SCP de bal binnen te schieten. Vlak daarna is Rogier Jansen zelf de aangever en verdubbelt Ricardo Schrijver de voorsprong. De 0-3 wordt wederom gemaakt door Ricardo Schrijver, die op aangeven van Dennis van Meel de bal achter de doelman schiet. Nog voor rust wordt het zelfs 0-4. Dennis van Meel is opnieuw de aangever en ditmaal mag Ferdie Janssen de bal binnenschuiven.

Na rust probeert SVHA te werken aan het doelsaldo. De Herveldse formatie komt op 0-5 door Ricardo Schrijver, die na een voorzet van Ferdie Janssen de bal via de onderkant van de lat in het doel ziet verdwijnen. Na deze goal gaat SVHA nonchalanter spelen en dit zorgt ervoor dat SCP wat terug kan doen. Het wordt 1-5 na onoplettendheid in de defensie van SVHA. Op aangeven van Tim Veldhorst (officieel speler van zondag 4) maakt Ricardo Schrijver zijn vierde doelpunt van de middag. De 1-7 komt op naam van Tim Veldhorst, die na een rush van Manuel Steeg de bal in de voeten krijgt gespeeld en koeltjes afrondt.