30 september 2014

SVHA ZA2 is weer zeer effectief en zet Wageningen aan de kant

Na de uitstekende wedstrijd van svha za2 tegen GVC vorige week moesten we afgelopen zaterdag uit naar Wageningen die 1 punt hadden uit 2 wedstrijden!

De wedstrijd begon met een minuut stilte, dit na het overlijden van een scheidsrechter van Wageningen vorige week. Met keeper Joep van Hout even geleend van za3 en terug van weggeweest Roy Hendriksen gingen we op jacht naar weer 3 punten, we begonnen de wedstrijd een beetje slordig en dat deed ons spel geen goed, na een paar kansen te hebben gekregen was daar dan toch de 0-1, daarna kwamen we eindelijk los, Wageningen was even helemaal de weg kwijt en alles ging makkelijker wat leidde tot 3 doelpunten in de laatste 5 minuten van de eerste helft, gemaakt door Rudie Doezejager(2x), Pumba en Manuel Steeg, ruststand 0-4!!

De tweede helft begon voor ons niet al te best want met een andere tactiek van Wageningen die in plaats van 4-3-3 naar 4-4-2 gingen kwamen ze al snel op 1-4 ook mede door een foutje in onze normaal zo weinig weggevende verdediging! Mede door Dennis van Meel die vandaag alle posities had gespeeld en daarmee bewees dat hij overal uit de voeten kan gingen we weer vol in de aanval met resultaat een prachtige combinatiegoal tussen Heino Janssen, Manuel Steeg en uiteindelijk het doelpunt van Rudie! Met daarna nog een doelpunt van Rudie en wederom Pumba werd het uiteindelijk 1-7!! De assists kwamen van 3x Dennis “allround” van Meel,2x Roy Hendriksen, Rik Jansen en Manuel Steeg!

Vol trots en weer met 3 punten in de zak gingen we terug naar Herveld!

Aankomende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen het altijd lastige DFS op het programma.