1 oktober 2018

SVHA ZA2 heeft geen kind aan EMM ZA3

HERVELD – SVHA ZA2 heeft de eerste competitiewedstrijd van het seizoen afgesloten met een 8-0 overwinning op EMM ZA3.

SVHA begint goed aan de wedstrijd en dat levert binnen vijf minuten een voorsprong op. Op aangeven van Heino Janssen schiet Ferdie Janssen diagonaal raak. Na het goede begin neemt EMM de overhand. De ruimtes worden groter, waardoor er kansen ontstaan voor de bezoekers uit Randwijk. Toch is het SVHA dat toeslaat. Een pass van Rik Jansen op Ricardo Schrijver wordt afgerond door de spits. Vlak voor rust maakt SVHA ook de 3-0. Een prachtig geplaatst schot van Rogier Jansen belandt in de bovenhoek van het doel.

Na rust worden er veel kansen onbenut gelaten door SVHA, maar een kwartier na rust is het toch raak. Na een goede pass van Rogier Jansen is het Ricardo Schrijver met zijn tweede treffer van de middag. Niet veel later maakt ook Rogier Jansen zijn tweede treffer van de middag op aangeven van Jordy van Gaalen. De 6-0 komt op naam van Tom Lintsen na een hoekschop van Ferdie Janssen die wordt getoucheerd/verlengd door Ricardo Schrijver. De 7-0 wordt gemaakt door Ricardo Schrijver na balverlies van EMM. Het laatste doelpunt wordt gemaakt door Jordy van Gaalen op aangeven van Ricardo Schrijver.