12 november 2022

SVHA Vrouwen 1 zijn niet te stoppen!

Het is 15.00 uur en 15 graden; mooi voetbal weer.

Driel is een hele stugge ploeg; ze zijn fysiek sterk en schuwen de overtredingen niet. De vrouwen van ons speelden best goed, maar de doelpunten kwamen pas in de 22ste minuut en weer was het Ellen die ons op voorsprong hielp. Het vele affluiten van onze scheidsrechter kwam ons spel niet ten goede, maar na een mooie actie werd onze speler weer gevloerd op de hoek van de 16. Voor dit soort situaties hebben wij Merel. Zij kan dit heel goed en ja hoor, zij nam een aanloop en scoorde in de bovenhoek de verlossende 2-0. Net voor de rust.

In de pauze vertelt rustig te blijven spelen en ons spel blijven spelen.

De tegenpartij bleef maar lange ballen geven daar moest Mandy nog met een mooie redding aan te pas komen. De tegenpartij ging nog verder met hun fysieke krachten smijten en wij gingen wat rustiger aan doen en een paar verse krachten in brengen. Ongeveer nog 15 minuten en de conditie van de tegenpartij was op. Wij speelden niet groot, maar speelden het heel professioneel uit, zodat de drie punten in Herveld bleven.

Na afloop vertelde de scheidrechter dat hij wel drie gele kaarten aan de bezoekende partij kon geven, maar hij wilde de kaarten op zak houden.