19 november 2022

SVHA Vrouwen 1 geeft koppositie uit handen

Ulftse Boys – SVHA: aanvang 14.30 uur.

Wij kwamen iets te laat in Ulft, waardoor er weinig tijd was voor een goede warming-up. Dit moest ook ergens anders, want het mocht niet op het speelveld, waarop ik aangaf gewoon naar veld 2 te gaan.

Toen kwam Henk onze grensrechter naar mij toe en vertelde dat zij geen grensrechter hadden en daarom 0-3 voor SVHA, maar dit wilde de wedstrijd secretaris niet; inmiddels was het al 14.40 uur. Toen kwam er gelukkig een scheidsrechter aan.

Na twee minuten was het al raak wij waren nog in de ruststand: 1-0. De tegenpartij speelde met grof geweld. Alleen Anouk, Merel, Evy en Veerle kunnen dit aan, maar wij hebben veel technisch lichtgewicht spelers. Na 20 minuten weer de posities omgezet. Dat ging veel beter en net voor de rust viel de 2-0 op een rotmoment.

Rust.

Mark, de vader van Merel, was er ook en wilde in de rust nog dingen aangeven in overleg met de trainer. Direct na de goede bespreking in de rust ging het gelijk weer mis; een keepersfout van Mandy: 3-0.

Na de 3-0 gingen wij beter spelen op dit veld en kwamen dan terug via Tekla die links op het middenveld kwam te spelen: 3-1. Wij gingen voor de de 3-2, maar het lukte niet. De keeper hield bijna alle ballen. Een handsbal in het strafschop gebied, maar de scheidsrechter liet het doorspelen.

Een hele goede tweede helft gespeeld. Veel blessuregevallen van de tegenpartij gehad en zo gingen de minuten voorbij. De ballen die uit het veld raakten gingen vaak meters naast het veld en kostten ons veel tijd.