1 februari 2022

SVHA VR1 trapt het jaar af in Nijkerk

Zaterdag 29 januari, 13:00 uur, de eerste wedstrijd van het jaar mag beginnen. Vandaag is SVHA VR1 naar Nijkerk gereden om het seizoen weer op te pakken. Deze wedstrijd is een primeur met onze nieuwe trainer, Leo.
Met 3 wissels op de bank en goed frisse moed begint de eerste helft. In de 6e minuut maakt Merel Willemsen een prachtige goal vanuit een goed genomen corner. Even later pakte de tegenstander haar kansen en wordt de 1-1 gescoord. De rest van de tweede helft heeft onze keeper ML nog een paar prachtige reddingen waardoor we met gelijke stand de rust in gaan.
In de tweede helft gaat het vooral de eerste minuten erg gelijk op. Totdat Nijkerk een kans creeert en op 2-1 voorsprong komt. Gelukkig herpakt SVHA zich goed waarna even later de gelijkmaker valt, wederom gescoord door Merel Willemsen. Richting het einde van de wedstrijd scoort Nijkerk de 2-3, waar de eindstand ook mee bepaald is.

We willen de wind en het veld niet de schuld geven, maar voor deze ene keer doen we dat wel. Helaas geen puntjes gepakt in Nijkerk, maar prima potje voetbal, uitzonderlijk vastgelegd in hele mooie actiefoto’s en vooral een hele gezellige lange rit naar huis maakt deze zaterdag toch wel weer wat beter dan een dag zonder voetbal :).