28 juli 2022

SVHA VR1 sluit het seizoen af met een mooie derde plek

Na een goede bespreking gaan de spelers de warming-up doen en een mooi positiespel spelen.
Om 20 .00 uur begint de wedstrijd; wij gaan vol druk zetten of wel genoemd ” vol Presse voetbal spelen”.

Na 24 minuten mocht Tekla Latta op de rechterkant een hoekschop nemen en deze bal ging rechtstreeks het doel in: 1-0 . Wij kregen veel kansen en loon naar werken scoorde Kyra van Cleef de 2-0  bij 40 minuten. Daarna had Evy Wiggelman nog een mooie kans. Zij speelde de tegenstander mooi uit, maar de bal ging voor het doel langs .

Onze keeper Marie Louise de Jager wordt vervangen door Mandy van Leeuwen.

Na de rust kwamen wij er niet goed uit en met een uitval komt AVW op de 2-1. Na een hoekschop, welke verkeerd ging, deed AVW heel snel in de omschakeling en met succes: 2-2. Wij gingen er wel weer voor om toch nog een doelpunt te maken en deze kwam via een handsbal in de 16 en dat is een 11 meter. Merel Willemsen vond dit wel een klusje voor haar en tekende de 3-2 aan.

Er kwamen nog veel kansen, maar ook van de tegenpartij en dat leverde AVW een doelpunt op na een mooie hoekschop en dat was de 3-3 .

Er kwamen nog veel kansen voor onder andere Lotte Buis (bal kwam op de lat) en ook nog een mooi schot van Froukje van Dijken (kwam ook op de lat). Frederique kreeg in de laatste minuut nog een kans, maar deze ging naast.

Er waren veel blessure behandelingen, waaronder ook van Joelle Veens, maar zij moest van het veld af met een knieblessure. De verzorgster van de tegenpartij heeft haar goed behandel; nog bedankt hiervoor.

De scheidsrechter kon er niet genoeg van krijgen en liet 8 minuten na de 90 minuten doorspelen. AVW kreeg ook nog kansen in de omschakeling, maar het bleef bij de 3-3 steken. Wij hadden ook vrede met de 3-3. Het leverde nog wel de derde plek op door een beter doelsaldo.