28 oktober 2022

SVHA VR1 lijken iets te hebben met het getal 10…

Het is zaterdag 15 oktober en er staat weer een competitie wedstrijd gepland tegen VIOD uit Doetinchem. Het is mooi voetbal weer: 16 graden met een klein beetje regen, maar tijdens de
wedstrijd was het droog.

Om 15.00uur begint de wedstrijd. Omdat wij het afgelopen zaterdag achterin goed hebben gedaan zijn wij ook zo begonnen en dat betekende dat Veerle op de bank begon. Na 15 minuten kwam Veerle erin, Kaylee schoof door naar het middenveld en vervangt Merel die deze week ziek was. Door het inbrengen van Veerle zijn wij weer met drie verdedigers gaan spelen met Lisa ervoor. Na 26 minuten was
het voor de eerste keer raak; Kaylee rukte snel naar voren en gaf een mooi schot die eerst onderkant lat raakte, maar daarna in het doel verdween: 1-0. Ook kwam Hanna na 20 minuten in het veld. Zij speelt een hele goede wedstrijd voor Frederique.
In de 28ste minuut hebben wij ook nog de hardwerkende Ellen: 2-0.

Rust

Onze keepster Mandy had een vrije dag. Zij hoefde niet één keer in actie te komen. Na rust ging het heel snel lopen; ik geef alleen de doelpunten makers door.

Jiska heeft ook haar minuten gemaakt in vrouwen 1 al moest zij wel even wennen, maar ze moet km’ers maken en dan komt het goed. Ellen en Kaylee eenmaal en in de 70ste minuut mocht Merel haar minuten maken en dat deed zij geweldig. Zij scoorden driemaal, gevolgd door Kaylee en Froukje. Vervolgens Kaylee weer om het tiende doelpunt te maken.

Na de wedstrijd hebben wij er een klein feestje van gemaakt in de kantine en de spelers hebben mij een paar leuke cadeautjes gegeven i.v.m met mijn verjaardag van afgelopen donderdag. En de 10-0 was ook een mooi cadeau.

Nu een mooie derde plek in de competitie en nog in de KNVB beker. Volgende week geen wedstrijd en 29 oktober tegen Aalten daar gaan wij met twee busjes naartoe.