11 augustus 2016

SVHA start oefencampagne met zege

HERVELD – SVHA heeft de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen afgesloten met een 3-2 overwinning op Wadenoijen. De ploeg van trainer Henk Stuivenberg keek na een kleine tien minuten spelen al tegen een 0-1 achterstand aan door miscommunicatie in de achterhoede. Een paar minuten later verdubbelde Wadenoijen de voorsprong door een fout in de defensie. Hierna kreeg SVHA het heft meer in handen. Dit leidde na ruim dertig minuten voetballen tot de aansluitingstreffer van Loay Saleh die de doelman van Wadenoijen met een prachtig schot in de bovenhoek kansloos liet.

Met een 1-2 tussenstand gingen beide ploegen rusten.

Na rust heeft SVHA het overwicht en gaat het elftal op zoek naar de gelijkmaker. Uit een corner is het aanvoerder Twan Aarnink die de 2-2 binnenkopt. SVHA gaat door en komt met nog twintig minuten op de klok op een 3-2 voorsprong door Jeroen Janssen. De verdediger ontvangt de bal op de rand van de zestien meter, haalt uit en ziet zijn schot op fraaie wijze in het doel belanden. SVHA komt in de resterende minuten niet meer in gevaar en sluit de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen af met een 3-2 overwinning.

Auteur: Jelmer IJkhout