Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

21 mei 2015

SVHA scoort 3.557,90 euro bij elkaar met clubactie!

Het was al even bekend. Er stond namelijk al een bericht op onze facebook en op de facebook van ‘Scoren voor je club’. Nu ook officieel op de website. Zodat het allemaal vast ligt. In de afgelopen weken zijn de jongste krijgers van onze club op pad gedaan om te scoren voor de club. Scoren konden ze doen door familie, vrienden en kennissen te laten krassen op hun kraskaart. Wanneer het krasvakje open was stond hier een bedrag op wat diegene dan moet betalen aan onze junioren. Die het op hun beurt weer afleverde aan de club.

In samenwerking met ‘Scoren voor je club’ heeft  SVHA dus een totaal bedrag van 3.557 euro en 90 cent bij elkaar gehaald. Een fantastisch bedrag wat gebruikt gaat worden voor de materialen van deze zelfde jeugd met het oog op het aanstaande kunstgras. De club is enorm trots op het mooie bedrag dat we hebben binnen gehaald. Iedereen die hier op wat voor manier dan ook bijdrage in heeft geleverd. Bedankt!

Tijdens de actie was er 1 team dat het meeste scoorde. Het waren notabene de jongste van het stel. De mini’s haalde bij elkaar al 1/3 van het totale bedrag op. Als beloning krijgen zij een geweldige BBQ als cadeau. Top gedaan krijgers!