Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

2 juli 2015

SVHA ruilt Valburg derby in voor Uchta en Maas en Waal indeling

Gisteren op 1 juli werd de indeling van de nieuwe competitie bekend voor eerste elftallen. Deze onthulling zal met licht gejuich zijn ontvangen door de verantwoordelijke over SVHA 1. De club uit Herveld neemt dit jaar afstand van de regio Arnhem en gaat spelen in de regio Maas en Waal. Een regio waar SVHA het liefst ieder jaar in zou uitkomen.

Buurman Valburg blijft wel in de regio Arnhem en krijgt er Elsweide, MASV en De Paasberg bij. De ploeg spelende in blauw zal dus 5 keer naar Arnhem moeten. Mede door het verzoek van indeling van SVHA als de ongeregeldheden rondom Elsweide vorig jaar heeft de KNVB vermoedelijk gehoor gegeven aan het Herveldse verzoek.

SVHA neemt alleen Krayenhoff en WAVV mee uit de oude competitie. In deze vijfde klasse E ontmoet het ook Uchta. De meest naastgelegen club. Als we dan toch een derby mogen bestempelen zal het deze wedstrijd worden dit jaar. Wij wensen SVHA heel veel succes in deze prachtige indeling en verwelkomen iedere tegenstander alvast graag op ons vernieuwde sportpark!

Vijfde klasse E: 

AAC/Olympia,
Aquila,
AVIOS,
Batavia,
DBV,
DIOSA,
DSZ,
Krayenhoff,
Niftrik,
SVHA,
Uchta,
UHC,
Unitas’28,
WVW.

 

Vijfde klasse F: 

Arnhemia,
CHRC,
DVSG,
Edesche Boys,
Elistha,
Elsweide,
Kolping-Dynamo,
MASV,
SC Oranje,
De Paasberg,
SVO’68,
SC Valburg,
VVLK.