Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

14 december 2015

SVHA onder 23 neemt het op tegen Candia onder 23

Eén van de beloftes van hoofdtrainer Henk Stuivenberg is dat hij meer tijd wilde steken in de SVHA-jeugd. De hoofdtrainer uit Veenendaal komt deze belofte geregeld na. Zo was er afgelopen weekend nog een pupillen training op de velden van SVHA georganiseerd door de hoofdtrainer maar zo zijn er ook weer wedstrijden voor onder 23 waarbij de A junioren aan het hoogste niveau mogen ruiken. Ditmaal zal het trainersduo Fred Schuurman en Joey Smits zijn.

De tegenstander mogen geen verassing zijn, Candia zelf zal dat niet zo een band hebben met SVHA, andersom wel. De hoofdtrainer van Candia(red. Bertho van Neerbos) is namelijk nog steeds erg geliefd binnen de Herveldse vereniging. De hoofdtrainer is op zondag ook nog geregeld te vinden op Sportpark Jan van Baal. Bertho mag het nu met zijn jongste mannen opnemen tegen de sterke lichting van SVHA. SVHA O23 won eerder van Dodewaard wat naast een aantal Onder 23 spelers ook een aantal routine spelers mee nam, toch wist SVHA O23 te winnen met 3-2 met 2 doelpunten van A junioren Stijn Teunissen en Loay Saleh. De winnende kwam van de voet van Luc Dekker.

De wedstrijd is aanstaande dinsdag 15 december om 20:00 op Sportpark Jan van Baal en zal onder leiding staan van Roy Kuiper.

 

Foto is gepikt, zie watermerk in de foto voor bronvermelding