29 maart 2024

SVHA MO20 speelt thuis in het blauw tegen FC Berghuizen

Bezoek uit Oldenzaal staat vandaag op het programma. Omdat zij ook groen zijn spelen wij in het blauw vandaag, zo donker als de luchten die vanmiddag langskomen. De 1e helft zien we niks terug van wat we allemaal op de training laten zien. We komen niet in ons spel, vinden elkaar niet, spelen rommelig. Gelukkig maakt FC Berghuizen het ons niet lastig. Alles wat in de buurt van onze goal komt is door Aafke makkelijk op te vangen.

Na een kwartier is daar dan eindelijk een grote kans voor Lisanne maar de vingertoppen van de keepster zorgen dat de bal tegen de paal komt. Even later is daar dan toch de voorsprong, uit een goede corner van Lisanne kan Isa de 1-0 maken. Verder zat de sensatie vooral in de hagelbuien die de wedstrijd zelfs even stilleggen. Vlak voor rust rommelen we op het middenveld waardoor de tegenstander aan de bal komt en de 1-1 ruststand kan maken.

Na de donderpreek in de rust zien we gelukkig een heel ander spelletje. We vinden elkaar, zien mooie combinaties en al snel kan Julie de 2-1 maken. Aafke is weer niet bang en zorgt met een goede redding dat we de voorsprong houden. Als Julie de 3-1 maakt is de spanning er wel af en kunnen we vrij uit voetballen. Joudi en Suus uit de JO15 spelen mee alsof ze wekelijks meedoen, goed gedaan meiden! Onze vlagger doorstaat alle hagelbuien met zijn gebruikelijke grijns op het gezicht en onze trouwe supporters zijn ook niet van suiker. Een mooie middag met 3 welverdiende punten.

Volgende week zaterdag zijn we vrij maar woensdag 3 april om 19.30 uur hopen we iedereen weer te zien.