Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

27 mei 2024

SVHA MO20 speelt moeilijke wedstrijd tegen kampioen Excelsior ’31

Deze zaterdag de laatste lange reis voor de uitwedstrijd in Rijssen. Op het mooie sportpark in een prachtige omgeving starten we met een erehaag voor de tegenstander, Excelsior ’31 MO20 omdat ze vorige week het kampioenschap binnen hebben gehaald. Versterkt met speelsters uit VR1 en JO15 gaan we de strijd aan.

Excelsior ’31 laat hun klasse zien, de handelingssnelheid ligt hoog en de schoten op doel gevaarlijk. Milou houdt dapper de 0. Een half uur lang bieden we voldoende weerstand en creëren we ook nog een kans. Dan valt helaas de 1-0. De 2 en 3-0 zijn er vlak voor rust. Meteen na rust valt de 4-0. Het zijn allemaal mooie doelpunten maar we geven niet op. Na 25 minuten maakt Ellen een mooie rush langs 3 speelsters en rond fraai af 4-1. Excelsior heeft echter vleugels en maakt de 5 en 6-1. De 6-2 door Isa wordt helaas (onterecht) afgekeurd voor buitenspel. We hebben geknokt en zeker niet slecht gespeeld maar deze kampioen was een maatje te groot voor ons. Hard gewerkt meiden.

Bedankt Lisa, Ellen, Kaylee en Joudi, goed gespeeld allemaal. Bedankt vlagger, jammer dat jouw kwaliteiten door de scheids niet alle keren op waarde werd geschat. Bedankt supporters. Hopelijk zien we jullie allemaal volgende week weer want we zijn van plan om dit seizoen heel mooi af te gaan sluiten.