4 april 2024

SVHA MO20 speelt inhaalwedstrijd gelijk tegen BWO

Vandaag was dan de inhaalwedstrijd tegen het BWO uit Hengelo (ov). Op een winderig Jan van Baal sportpark werd iets later afgetrapt omdat de sportieve tegenstander van vanavond in de file stond. We begonnen goed aan de wedstrijd de 3-hoekjes werden mooi gevormd op het middenveld, er werd zoals vooraf was afgesproken, goed druk gezet op onze tegenstander. Hierdoor was er maar 1 ploeg dat voetbalde en dat waren wij. De keeper van onze tegenstander raakte er zo van in de war dat ze de bal pardoes bij Julie in de voeten schoot. Die wist met een schitterende steekbal Isa in stelling te brengen en die maakte 1 op 1 geen fout. 1-0 voor.

Onze tegenstander liet het er niet bij zitten en gaf wat meer druk naar voren, er werd gevlagd voor buitenspel maar de scheidsrechter liet doorspelen, schot van afstand en de bal  dwarrelde zo de goal in 1-1… maar de scheidsrechter bedacht zich en liet alsnog de vrije trap aan ons wegens buitenspel. Dus rust stand 1-0.

In rust gezegd dat we op dezelfde voet verder moesten gaan met nog een opmerking om het spel te verplaatsen zodra de mogelijkheid zich voor zou doen. Maar de tweede helft gaf een heel ander spelbeeld. De tegenstander had wat omzettingen gedaan waardoor ze onze verdediging meer onder druk konden zetten. Na een aantal gemakkelijke reddingen van Milou, kwam uiteindelijk toch de 1-1 op het bord. Op links kwam iemand door, waarop niemand even het oog had, een schot en helaas moest Milou het antwoord nu schuldig blijven.

Ondanks de druk van de tegenstander en een schot wat nog voor langs ging hielden we de 1-1 vast. In haar ijver om deze 1-1 over de streep te trekken kwam Britt ongelukkig ten val in een duel, we hopen dat de blessure meevalt en wensen haar beterschap.

We probeerden nog alles om toch nog alle punten in Herveld te houden maar het werd er maar 1.

Daarmee kunnen we leven, 1ste helft voor ons, 2de helft voor hun. Dus een terechte eindstand.

Heel hartelijk dank aan Jessica voor het open doen van de kantine op deze ongebruikelijke avond. Wat heel fijn was voor zowel voor ons als onze tegenstander van vanavond. Alle supporters en vlagger weer bedankt voor het meeleven langs de lijn. Aankomende zaterdag spelen we uit bij SKV en dan hopen we jullie allemaal weer te zien.