SVHA MO20 - BWO
14 mei 2024

SVHA MO20 heeft het moeilijk tegen BWO

Zaterdag 11 mei starten we met een gezamenlijke lunch voordat we afreizen naar BWO in Hengelo, Overijssel. Door de vele blessures en weinig leenopties zijn we vandaag met 13 speelsters waaronder Lara van de MO17.

Door de lange reis zijn we waarschijnlijk nog wat duf want na 1 minuut krijgen we de 1-0 al om onze oren. 1 minuut later behoedt Milou ons voor een verdere achterstand door het 1-op-1 duel met een doorgebroken speelster te winnen. We zijn weer wakker en pakken het spel wat beter op. Lisanne maakt  een geweldige rush, loopt 3 tegenstanders voorbij en rondt prachtig af, 1-1. Deze 2 teams zijn aan elkaar gewaagd, het is een leuke wedstrijd om te zien. De 2-1 valt al snel gevolgd door de 2-2 van Julie, alweer een doelpunt om in te lijsten.

Waar in het mannenvoetbal gele kaarten worden getrokken is dat helaas bij het vrouwenvoetbal een stuk minder. Waardoor we blij zijn dat Noor, 1 van onze uitblinksters vandaag, na een grove overtreding gewoon verder kan spelen. In de laatste minuut komt BWO nog op voorsprong. De 2e helft moet Milou geblesseerd afhaken dus gaat Aafke ons doel verdedigen. Helaas valt de 4-2, al snel gevolgd door alweer een pareltje van Noor, 4-3. Het is warm maar we blijven strijden. Het zit echter niet mee en de talentvolle spits van BWO laat zien waarom ze met nummer 14 voetbalt. Alleen onze pitbull Lara laat zich niet zomaar door haar opzij zetten. De stand loopt echter uit naar 8-3, wat eigenlijk geen goede weerspiegeling is van de wedstrijd.

Ontzettend hard gestreden, dus ondanks de einduitslag met opgeheven hoofd naar huis. Bedankt Lara, heel goed gespeeld, bedankt vlagger en supporters. Volgende week weer een nieuwe kans op punten!