8 april 2024

SVHA MO20 geeft voorsprong uit handen tegen SKV

Op deze zonnige zaterdag gaan we op bezoek bij SKV in Wageningen. Op de ranglijst onder ons maar in deze competitie is alles mogelijk. De start ging goed, al na 9 minuten strafte Lisanne een verkeerde uittrap van de keeper af, 0-1. 6 minuten later gevolgd door de 0-2 van Julie. Ons spel is niet geweldig maar effectief zijn we wel. Een schot van Julie kan in de rebound door Isa afgemaakt kon worden, 0-3. Lisanne kan een voorzet van Julie keihard in het dak van de goal schieten, 0-4.

Als Noor en Malou uitvallen door warmte en blessure moeten we improviseren met de posities en komt SKV wat meer in de wedstrijd. Net voor rust wordt het 1-4. We hebben allemaal enorm last van de warmte door deze plotselinge omslag van het weer en de warmte van het kunstgrasveld helpt ook niet mee. Ook SKV heeft hier last van maar zij zijn de 2e helft veel sterker en wij laten niet zien wat we afgelopen woensdag wel lieten zien, goed voetbal. We knokken tegen de warmte en met blessures en komen er niet meer uit. SKV krijgt vleugels en knokt zich naar een 4-4 gelijkspel.

Helaas een mooie voorsprong uit handen gegeven maar toch een punt mee naar huis genomen. Bedankt vlagger en supporters. Fijn dat je ondanks je blessure toch van de partij was Britt. Volgende week, nieuwe ronde, nieuwe kansen.