9 mei 2022

SVHA MO17: vandaag overheerst roze het groene

Na 2 vrije zaterdagen stond vandaag de wedstrijd tegen Woezik op het programma. Vooraf liep de ziekenboeg vol, maar gelukkig kunnen we altijd rekenen op de meiden van de MO15 en JO15. Heel fijn en ze laten steeds zien dat ze moeiteloos met de MO17 mee kunnen draaien.

Wat betreft de wedstrijd kunnen we kort zijn, we kwamen niet in ons spel vandaag. Vanaf het begin was Woezik feller en speelden ze het betere spel. Wij konden elkaar niet vinden in de pass, waardoor er ook amper kansen werden gecreëerd. De ruststand was dan ook 0-3.

In de rust werd er duidelijk aangegeven dat we zelf het spel moeten proberen te maken, doen wat we op de training geleerd hebben en ook goed kunnen. De 2e helft probeerden we echt de wedstrijd te draaien en kwamen er wat mogelijkheden om te scoren. De keeper van Woezik hield haar goal echter schoon. Woezik scoorde nog 2 keer wat de eindstand op 0-5 bracht. Roze overheerste het groen vandaag helaas.

Deze week genoeg stof om te trainen zodat we volgende week hopelijk weer ons ritme vinden en er weer een mooie strijd van maken. Bedankt allemaal voor alle support!!