16 mei 2022

SVHA MO17 treft een aantal mooie treffers bij de Treffers

Eindelijk weer een wedstrijd op echt gras en dat was meer dan welkom op deze warme dag. Onze tegenstander vandaag is de Treffers uit Groesbeek. Door de vele zieken/ geblesseerden moeten we alweer een beroep doen op Anouk, Bo en Isa van de MO15 en gelukkig zijn Roos en Anneloes weer terug. Opdracht van vandaag was er niet, gewoon weer laten zien wat we leren en laten zien op de training.

We gingen goed van start en na 5 minuten had Noor de score al geopend. Een mooie actie daarna van Lisanne zorgde voor de 2-0 van Maud of Noor of toch Maud???? Speel de video nog maar eens terug, ze weten het zelf ook niet 😀. Het spel verloopt weer moeizaam  en door een mooi afstandsschot wordt het 2-1 voor de rust. Even bijtanken en dan vol voor de winst gaan.

De 2e helft is er weer een mooi schot van de Treffers die de stand gelijk trekt. Gelukkig zien we wat meer individuele goede acties waardoor Lisanne de 3 en 4-2 kan maken. Ondertussen zit het de Treffers ook niet mee met 2 schoten tegen de paal en onze keepster als tegenstander. Milou heeft ons vandaag echt in de wedstrijd gehouden. Met vele prachtige reddingen was ze vandaag echt the WoMan of the Match. Volgende week onze laatste wedstrijd waar we weer veel supporters langs de lijn verwachten!