23 januari 2023

SVHA MO17 start de derde fase compleet en dat belooft veel goeds!

Vandaag de start van onze competitie fase 3. In fase 1 en 2 zijn we 4e en 2e geworden en hebben we steeds spelers moeten lenen om een compleet team te krijgen. Nu kunnen we starten met een compleet team dus wie weet wat er allemaal haalbaar is.

Onze tegenstander uit Oss kwam door de file pas laat aan, maar was de eerste 5 minuten wel bij de tijd. Ze waren veel in ons strafschopgebied en we kregen een aantal corners tegen. Echte kansen om deze af te maken lieten we ze niet krijgen. We namen het initiatief over met onze eerste aanval die door Anneloes prachtig werd afgemaakt: 1-0. De penalty die we kregen door een overtreding in de 16 wisten we helaas niet te benutten, maar Lisanne maakte toch al snel de 2-0. Ons positiespel was goed en we knokten voor iedere bal. We speelden elkaar goed aan en Lisanne kreeg hierdoor de kans om de keeper uit te spelen en vanuit een moeilijke hoek de bal langzaam rollend de goal in te zoen gaan: 3-0.

Een mooie 1e helft op naar de 2e.

Ook hierin hadden we het overwicht. Ondanks dat SV O.S.S. soms best fysiek speelde bleven we op de been en kwam de 4-0 van Lisanne dan ook niet als een verrassing. We hadden al de nodige kansen niet benut, de keeper of de paal stond in de weg, maar een goede vrije trap van Roos werd door Isa prachtig meegenomen en heerlijk afgerond: 5-0. Als kers op de taart mocht onze Messi tien minuten voor het eind nog een penalty nemen: 6-0. Het blijft geweldig zo’n scorende keepster 😃.

Wat speelden we goed vandaag, een echt team met de complimenten aan onze nieuwe speelsters Wendy, Isa en Julie. Heel goed gedaan en fijn dat jullie er bij zijn. Een mooie start met gelukkig het zonnetje die wat warmte gaf aan onze supporters. Bedankt vlagger en supporters en tot volgende week!☀️⚽