29 januari 2023

SVHA MO17: samen staan we sterk!

De tweede wedstrijd op het programma is vandaag thuis tegen Berghem Sport. We begonnen goed, hielden balbezit en lieten de tegenstander niet in de wedstrijd komen. Isa kon daardoor in de 10e minuut de 1-0 maken. Een mooie start. Onze tegenstander was sterk, maar wij ook en we lieten ons niet aan de kant zetten. Elke poging van Berghem om richting onze 16 te komen werd al op het middenveld of anders door onze superverdedigers gestopt. Dus kansen kregen ze niet. Wij wel maar de paal en lat stonden weer in de weg. Het laatste deel van de 1e helft werd Berghem iets sterker maar tot doelpogingen kwam het niet. Ruststand: 1-0.

De 2e helft zette Berghem meer druk en werd het spel fysieker en vervelender. Door overtredingen lag het spel vaker stil en werd het spel minder leuk. We probeerden ons niet uit de wedstrijd te laten spelen door het vele verbale geweld, maar de sfeer was niet leuk. We kregen nog een paar kansen op de 2-0, maar die gingen er niet in. Gelukkig bleven we voetballen en konden we de wedstrijd met de 1-0 winst afsluiten. Vandaag stonden we er als een team, samen sterk. Bedankt vlagger en supporters, op naar volgende week!