23 mei 2022

SVHA MO17 rond het voetbalseizoen fluitend af

Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen tegen OVC 2 uit. Ook de laatste wedstrijd van Rosan en Sarah,  Mark en Erik. Een afsluiting met winst zou dus heel leuk zijn.

Vanaf de aftrap bleven we in balbezit. Al snel ging Noor alleen op de keeper af en maakte via de keeper de 1-0. Een paar minuten daarna zag Anneloes haar kans en zorgde voor de 2-0. Het spel was soms een beetje rommelig maar we waren OVC duidelijk de baas. Lisanne en Noor maakten de 3 en 4-0 en dit was meteen de ruststand.

Mark, tot het einde fanatiek, was nog niet tevreden in de rust en wilde nog beter spel zien in de 2e helft. Dat zagen we ook; goed overspel, vrij lopen, mooie acties. OVC was letterlijk en figuurlijk te aardig voor ons, maar pakten ook hun kans mee, waardoor het 1-4 werd. Meteen daarna werd Lisanne in de sprint onderuit gehaald en mocht onze keepster Milou de penalty nemen. Daar had ze geen moeite mee 1-5. Lisanne scoorde meteen na de aftrap ons 6de doelpunt en Nienke zette de turbo aan en kon zo ook haar eerste goaltje mee pakken: 1-7. Vlak voor het einde was daar dan de publiekswissel voor onze toppers Sarah en Rosan. Hun laatste wedstrijd, wat jammer en wat zullen we ze missen.

Het einde van de wedstrijd, van dit vreemde seizoen, het einde van trainer/leiderschap van Mark en Erik. Bedankt voor alle mooie jaren. We gaan het in juni nog gezellig afsluiten met z’n allen en hopen iedereen in het nieuwe seizoen weer regelmatig te zien langs de lijn bij de MO17.