12 maart 2023

SVHA MO17 pakt fluitend de drie punten tegen BZC’14 uit Zuilichem

Zaterdagochtend was het veld nog een wit tapijt; de zon en een half uur uitstel zorgen ervoor dat we toch konden aftrappen op een mooi groen veld en met een heerlijk zonnetje. De tegenstander van vandaag is BZC’14 uit Zuilichem. De boodschap, onderschatting, de stand op de ranglijst zegt niks over de tegenstander dus vanaf het begin aan de bak. En dat deden we. De eerste 15 minuten zagen we echt goed voetbal. Inzet van iedereen, mooie combinaties en doelpunten. Lisanne opende de score, Aafke maakte eindelijk haar welverdiende goaltje en Isa zorgde voor de 3 en 4-0. Hierna ging de storm een beetje liggen, zat onze tegenstander er feller op en werd ons spel wat slordiger. Een vrije trap voor BZC werd knap ingeschoten waardoor de rust stand 4-1 werd.

De opdracht voor de 2e helft was om het spel van het eerste kwartier weer terug te vinden en de score te verdubbelen. Dat laatste is meestal makkelijker gezegd dan gedaan, maar vandaag niet voor de MO-17. Met volle inzet werd de strijd weer aangegaan, creëerden we kansen en misten we kansen. 2x Julie en 2x Lisanne brachten de eindstand op 8-1. Een goede prestatie en een mooi verjaardagscadeau voor onze sponsor JTW Transport 🥳5️⃣0️⃣🥳.  Bedankt vlagger, supporters en natuurlijk de scheids.