5 februari 2023

SVHA MO17 neemt revanche tegen Theole in Tiel

Blij dat de wedstrijd door kon gaan, maar iets minder blij met het vroege tijdstip gingen we vandaag naar Theole in Tiel. Een tegenstander waar we in oktober nog met 6-0 van hebben verloren wat een geflatteerde uitslag was. Dat kan en moet anders kunnen vandaag en dat lieten we meteen zien.

Binnen 5 minuten had Lisanne de eerste er al in liggen en in de 10e minuut werd het 2-0, doordat een schot via de tegenstander het eigen goal in ging. Een lekker begin. Waar de training deze week niet zo best was, lieten we deze wedstrijd zien dat we echt stappen maken. Goed positiespel, balvast en de tegenstander niet in het spel laten komen. De spits waar we de vorige keer zoveel moeite mee hadden kwam in het spel niet voor, totdat Milou de bal niet klemvast had en zij de 1-2 kon maken. Jammer, maar de koppies gingen weer omhoog. Milou, die de timer bij de scheids hoorde af gaan, schoot slim meteen de lange bal naar voren die Noor kon verlengen en Julie als een echte spits af kon maken. Stand 1-3, fijn om zo de rust in te gaan.

Na de rust werd ons spel wat rommeliger, liepen we meer uit onze posities en leek onze energie weg te stromen. Een pass van achteruit kwam in de voeten van de tegenstander die de bal erg mooi over onze keeper schoot, 2-3. We wilden het graag spannend houden voor ons publiek 🙃.  Gelukkig kregen we weer wat meer grip op de wedstrijd en maakten we het de verdedigers van Theole erg lastig. Lisannne kon heel knap de nummer 4 in de rechter bovenhoek schieten wat meteen de eindstand was 2-4.

Goed gespeeld allemaal en Lisa bedankt dat je mee wilde doen vandaag. Vlagger en supporters bedankt en een heel fijn weekend!